Categorieën
De Europa Cup-oorlog van 2024 is begonnen, Bellingham loste het eerste schot voor het Engelse nationale team
17 Jun

De Europa Cup-oorlog van 2024 is begonnen, Bellingham loste het eerste schot voor het Engelse nationale team


Op het slagveld van de Europa Cup 2024 in Duitsland begon het Duitse nationale team de Europa Cup met een prachtige 5-1 overwinning op Schotland. Dit is een Europese strijd waar fans over de hele wereld om vragen. Fans van over de hele wereld kopen hun favoriete Voetbaltenue voor Kinderen van het nationale team en steunen hun favoriete nationale team enthousiast.


De tweede dag van de Europa Cup is ten einde. Het Engelse nationale team versloeg het nationale team van Sevilla met 1-0. Bellingham, die de nummer 10 Engeland EK 2024 Voetbalshirts voor Kids draagt, scoorde het enige winnende doelpunt voor het team. Dit was Bellingham's eerste keer dat hij deelnam aan de Europa Cup, en het was ook het eerste doelpunt dat hij scoorde voor het Engelse nationale team in de Europese Unie. Beker. Deze 21-jarige jongere toont niet alleen uitstekende vaardigheden bij La Liga-gigant Real Madrid, maar ook bij het Engelse nationale team. In zijn eerste seizoen bij Real Madrid hielp Bellingham Real Madrid aan het winnen van het La Liga-kampioenschap en de Champions League. Real Madrid heeft 100 miljoen euro aan transfersommen uitgegeven voor Bellingham, wat genoeg is om de verwachtingen en vooruitzichten van Real Madrid voor hem te laten zien. En Bellingham gebruikte zijn uitstekende prestatie ook om dit witte Real Madrid-shirt en het veeleisende Real Madrid terug te betalen.


Na het scoren vierde Bellingham nog steeds op zijn eigen unieke manier, waarbij hij zijn armen spreidde om het gejuich van de fans te begroeten en het warme applaus van zijn teamgenoten op dit moment toebehoorde aan de Engelse nationale teamspeler Bellingham. Kan het Engelse nationale team, dat uitstekende spelers heeft als middenvelder Bellingham en superaanvaller Harry Kane, het eerste Europa Cup-kampioenschap in de teamgeschiedenis inluiden?