Categorieën
De tegenaanval van de Drie Leeuwen versus de wanhopige tegenaanval van Oranje
08 Jul

De tegenaanval van de Drie Leeuwen versus de wanhopige tegenaanval van Oranje


Het Engelse nationale team is een welvarend team dat nog nooit de Europa Cup heeft gewonnen. Nu schittert het in de halve finales van de Europa Cup. Bellingham van Real Madrid, Harry Kane van Bayern München, Saka en Rice van Arsenal, Foden van Manchester City. Met hun Voetbaltenue voor Kinderen zijn zij de steunpilaar van hun respectievelijke clubteams. Als ze de Engeland EK 2024 Voetbalshirts voor Kids aantrekken, zijn het strijders die glorie brengen in hun land.


Het Engelse nationale team, dat over zoveel superspelers beschikt, presteerde middelmatig in de groepsfase. Dit Engelse nationale team is echter stap voor stap opgeschoven naar de top 8 en de top vier. In de kwartfinales draaiden Bellingham en Harry Kane, die de trui van het Engelse nationale team droegen, op het laatste moment de score om met 2 doelpunten en schoven door naar de kwartfinales. In de halve finales hielp Saka Engeland op het laatste moment van de wedstrijd de score gelijk te maken met 1-1, waardoor het team aan de penalty shootout begon. Uiteindelijk maakte het Engelse nationale team 5 van de 5 vrije worpen en versloeg Zwitserland met 5-3 in de penalty shootout om de top vier te veroveren. Misschien is hun samenwerking op het veld niet zo stilzwijgend, maar ieders vaardigheden zijn voor iedereen duidelijk.


De Three Lions gingen de hele tijd in de tegenaanval en schoven op naar de top vier. Hun tegenstander in de halve finales is Oranje, dat de Europa Cup won. Het Nederlands elftal was altijd een frequente bezoeker van de Europa Cup. Ook in deze Europa Cup gebruikten ze hun buitengewone kracht om door te dringen tot de top vier. Aan de ene kant staan ​​de Three Lions, die graag het eerste Europa Cup-kampioenschap in de teamgeschiedenis willen winnen. Aan de ene kant staat Oranje, dat graag het tweede Europacup-kampioenschap in de teamgeschiedenis wil winnen. Welk team gaat in deze strijd van de eeuw door naar de finale en welk team stopt bij de top vier? laten we afwachten.