Categorieën
Een Portugese legende die in 6 Europa Cups voor het Portugese nationale team speelde
24 Jun

Een Portugese legende die in 6 Europa Cups voor het Portugese nationale team speelde


Een uitstekend voetbalteam moet vertrouwen op de stilzwijgende samenwerking en het wederzijdse vertrouwen tussen de elf spelers. Aanvallers, verdedigers, middenvelders, keepers, elke speler draagt ​​een voetbalshirt met zijn eigen nummer en galoppeert op dit uitgestrekte voetbalslagveld voor de overwinning van elke wedstrijd.


In het Portugese nationale team is Cristiano Ronaldo, de eigenaar van Voetbaltenue voor Kinderen nr. 7, een legendarisch idool in de hoofden van talloze fans en veel voetbalsterren. De 19-jarige Ronaldo draagt ​​de Portugal EK 2024 Voetbalshirts voor Kids en kan assists leveren aan een andere veteraan van het Portugese nationale team. Vele jaren later leverde de 39-jarige veteraan Cristiano Ronaldo opnieuw assists voor zijn teamgenoten in zijn 6e Europa Cup. Assists vereisen de controle van een speler over het huidige spel en stilzwijgende samenwerking met zijn teamgenoten. In de tweede ronde van de Europa Cup-groepsfase tegen Turkije gaf Ronaldo de bal op beslissende wijze door aan Bruno Fernandez om het doel van zijn teamgenoot te assisteren toen hij vaststelde dat hij niet geschikt was om te scoren. Uiteindelijk versloeg Portugal Türkiye met 3-0 en stelde zich de eerste plaats in de groepsfase veilig.


Dit is de zesde Europa Cup voor de 39-jarige Ronaldo voor het Portugese nationale team, en misschien wel zijn laatste Europa Cup. Als aanvaller moet Ronaldo erop gebrand zijn om doelpunten te maken voor het Portugese nationale team op het EK van 2024. We weten niet of we Ronaldo een doelpunt kunnen zien maken in de Europa Cup. Als dat zo is, zal het Ronaldo zijn die zichzelf bewijst met zijn eigen kracht en geloof. Zo niet, dan zien we nog steeds een Portugese legende die alle obstakels voor het Portugese nationale team in 6 Europa Cups heeft overwonnen.