Categorieën
Geef nooit op tot het laatste moment, alles is mogelijk
01 Jul

Geef nooit op tot het laatste moment, alles is mogelijk


Geef in het voetbal nooit op tot het laatste moment. Dit is een wijs gezegde dat alle voetballers zouden moeten volgen. Omdat je nooit weet hoeveel geloof en kracht je kunt ontketenen. Zolang het laatste fluitsignaal niet klinkt, is alles mogelijk.


Het EK 2024 in Duitsland is in volle gang. De strijd om de top 8 is begonnen en alleen de beste teams kunnen zich onderscheiden. In de kwartfinales maakte de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije de fans enthousiast. Hoewel Engeland Harry Kane, Bellingham, Foden, Rice en veel van de beste voetballers uit de vijf grote competities heeft. Maar hun resultaten in de groepsfase hebben de fans altijd teleurgesteld. In de kwartfinale tussen Engeland en Slowakije stond Slowakije echter onder zware druk om het eerste doelpunt te scoren. Bellingham en Harry Kane, gekleed in de truien van het Engelse nationale team, gebruikten hun kracht om hun overwinning te verdedigen. Op het laatste moment van de blessuretijd gaf Bellingham, gekleed in een Engeland EK 2024 Voetbalshirts voor Kids, hoop aan het Engelse nationale team met een uitstekende omgekeerde gouden haak. In de tweede minuut van de verlenging scoorde Harry Kane met een kopbal. Uiteindelijk hielp hij het Engelse nationale team om Slowakije met 2-1 om te draaien en door te gaan naar de kwartfinales van de Europa Cup.


De glorie van dit moment behoort toe aan Bellingham, die Voetbaltenue voor Kinderen nr. 10 draagt, en Harry Kane, die shirt nr. 9 draagt. Ze gebruikten hun ongeëvenaarde vaardigheden en geloof om dit ticket voor de top acht te winnen. Het Engelse nationale team bewees eindelijk op eigen kracht dat het nooit zal opgeven tot het laatste moment. Dit is de overtuiging dat ze kunnen winnen.